Idol

Åh va jag älskar fredagkvällar o idol, sitter som klistrad vid tv´n.. Men nu e d dags o sova, tenta imorn ju. Den börjar halv nio så jag måste upp o läsa lite innan, d e d som kallas framförhållning:)
Ska bli konstigt o sova en hel natt här uppe i sthlm utan att bli väckt av två-åringen, har ju fått lämna honom hos mormor o morfar eftersom d inte finns nån här uppe som kan passa honom under tentan. O så e dagis stängt på mån så han kan inte komma hit förrän på tis:( många dagar utan lillkillen, SAKNAR!!

Såå typiskt mig...

Jaha, då sitter jag här igen, dan före tenta o har ångest för att jag inte pluggar. Så va gör jag, jo först en sväng till badhuset me Felix o sen så skaffar jag mig en blogg.. Hur gick d här till, jag som aldrig skulle ha nån. Men va gör man inte för att slippa plugga=) Felix somnade just i soffan så nu vore ju ett ultimalt tillfälle att kolla på böckerna men nu måste jag ju försöka fixa designen o allt. Men om jag känner mig själv så får jag nog ta hjälp av nån mer erfaren bloggare som har koll:) NÅN??!?

Hej så länge!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0