Nu drar vi = )

Nu åker vi snart till sälen, ska bli såå kul! Framförhållning e väl inget som jag e så jättebra på, d börjar bli dags o packa nu...  Om 1 ½ timme bär d av o jag måste duscha, packa, packa till Felix som ska va hos mormor o orfar o så MÅSTE jag till systemet oxå..

Lär ju sätta fart nu!!

Ha en bra helg, d ska jag ha iaf ;)

Nykomlingarna
Åh mina pengar!

Mina pengar bara rinner ur händerna på mig.. Igår va jag nere på stan i tjugo minuter o hann slänga ut nästan 900. Blev en topp, en tunika o ett par örhängen, o så systemet, måste ju ladda upp till sälen.. Plus att jag va hos frissan oxå, detta inte inräknat.

Idag va d dags för en ny tur till stan, skulle möta Jennie där. Jo då men då brändes väl en sådär 900. Blev ett linne o en typ klänningströja från spero o ett linne, plus lite fika till Felix.

Tidigare idag va vi ju o inskaffade oss lite fler familjemedlemmar, detta kostade väl sammanlagt 500. Kommer bilder lite senare på de nya små liven..

O som sagt va så åker vi ju till sälen imorn o d e väl inte gratis antar jag?!?!

Tillökning i familjen..

imorn kommer vi bli fler här hemma. Om allt går som d ska så kommer minst två små nya individer att flytta hit. Deras "hus" som Felix säger, står redan klart o väntar på dom små liven..

Idag har jag vart hos min kusse som e frissa o snyggat till håret lite.. Jag blev riktigt nöjd, hon gjorde slingor som typ e guldiga nu.. Ska nog göra ett par gånger till i vår så e jag nästa blond till sommarn; )

Hej Alicia!

Vet du, om Felix hade vart en tjej så skulle han ha hetat Alicia, jag tycker d e ett så fint namn=)

Bowling

Idag har vi bowlat, försökt först i kga men där va d tävling så vi fick bege oss till degerfors istället. D kunde inte ha börjat på ett bättre sätt, när Tommy ska kasta, lr va man nu gör, sitt absolut första kast så gör han en praktvurpa ut på banan. Herregud, vi skratta så vi höll på o dö. Han flög upp i luften o landade på ryggeno där låg han i oljan o va stel som en pinne. Åhh va jag ångrar att inte videokameran va me..=) Tommy du e verkligen duktig på o bowla..

Felix gjorde sin debut o va riktigt duktig, han hade skor som va minst fem centimeter förstora..Vi behöver väl inte gå in så ingående på hur d hela slutade, jag tycker att vurpan va d viktigaste i denna match..

Men

varför kommer inte d sista me på inläggen... Här kommer ett nytt försök me en bild på hockeyspelarna.


Satan

va jag brände mig igår. Tommy lagade mat eftersom jag hade namnsdag o allt =) ja ja iaf så skulle jag ta ut klyftpotatisen ur ugnen, o handsken som jag hade var så tunn så jag kände hur d blev tok varmt på fingrarna. Till slut så gjorde d så ont att jag i ren reflex tog tag i plåten me den andra handen (utan handske).. Åh vilken idiot jag e, huden är typ smält o känns som stelnat stearin på pekfingret. Plus att fingertopparna på handen me handsken oxå vart brända, fast inte lika farligt. men ont gjorde d överallt. Så jag tillbringade kvällen med båda händerna i en balja me vatten o kylklamp i. Jag kan tillägga att även natten tillbringades med fingrarna i blöt..
Maten blev iaf väldigt god, grekisk kyckling me klyftpotatis o greksallad. MeLite bilder från igår

Lite pulka o korv igår

Hockeyspelarna


RSS 2.0